Exilis 360

Hur fungerar Exilis 360

Exilis Ultra 360 är det enda systemet i världen som kombinerar radiofrekvens och ultraljud för att så effektivt som möjligt bränna fett och stimulera nybildningen av kollagen. Detta leder till uppstramning av huden och du får en kombinationsbehandling av fettförbränning och hudföryngring i ett.


Med ett avancerat kylningssystem kan man anpassa behandlingens djup beroende på vilken kroppsdel du jobbar med då energin kan levereras till olika djup i huden. Behandlingen blir även väldigt behaglig då du hela tiden har en temperaturövervakning. Enkelt och smidigt kan du anpassa energin och temperaturen på displayen på applikatorn. Detta leder till en maximal uppvärmning av det subkutana fettet utan en risk för överhettning av huden.

Vem är rätt Kandidat

Alla kroppsdelar går att behandla på både män och kvinnor oavsett hudtyp eller årstid. Effektivt och säkert kan du anpassa behandlingsområdet med rätt applikator.


360 graders volymupphettning av kollagenfibrerna i huden med den mindre applikatorn startar en process för nybildning och ett steg mot ditt åldrande. Optimalt för en hudföryngring i de mindre områden så som händer, ansikte, hals och dekolletage.

Hur långt tid och hur känns behandlingen

En behandling med Exilis Ultra 360 kan ta allt ifrån 20 minuter upp till 60 minuter beroende på vilket område det är som ska behandlas. Många upplever behandlingen som liknande hot stone massage och kan under behandlingen enkelt slappna av. Behandlingen ger inte heller någon återhämtningstid, så att återgå till vardagslivet är inga problem.

Hur snabbt ser jag resultat

Resultaten att bli synliga beror på vilket område kroppen som behandlas. Behandlingar beror på kunders önskemål och behov.


Vi uppmuntrar våra kunder att boka vår kostnadsfria konsultation så att vi kan ge professionellt råd och kan föreslå lämpliga behandlingar och produkter. Vi rekommenderar 6-8 behandlingar för att uppnå maximalt effekt med 1-2  veckors interval.

Rekommendation efter Exilis Ultra 360


 • Undviker UV exponering -och använd alltid sol skydd för du vistas i solen
 • Dricka mycket vatten innan och efter Exilis Ultra 360 behandling
 • Undviker hård fysisk träning de närmsta 48 timmarna
 • Undviker vaxning, rakning eller färgning för det behandlade område de närmsta 48 timmarna

IcooneLaserMed

Hur fungerar IcooneLaserMed

ICOONE - LASER MED

Det kompletta systemet för behandling av ansikte och kropp

icoone Laser Med kombinerar vävnadsregenereringseffekterna av mekanisk stimulering (Multi Micro Alveolar Stimulation) med verkan av LED- och LASER-ljuskällor, vilket ger oöverträffade resultat både när det gäller estetik och rehabilitering.


LASER och LED verkar på porerna i cellmembranen, vilket orsakar aktivering av mitokondrier, cellers kraftpaket. Denna process förbättrar cellsyresättningen, stimulerar vävnadsdränering och lipolys.

IcooneLaserMed behandlar


Skönhet:

 • Celluliter
 • Kroppsskulptering
 • Anti-aging och hudföryngring
 • Huduppstramning
 • Lyft ansikte, bröst & dekolletage
 • Rynk- och bristningsreducering
 • Cirkulationsökande
 • Lymfdränage
 • Boost av immunförsvar
 • Avslappning och föryngring


  Medicinskt:

  • Ärr, fibros och sammanväxningar
  • Ärr från brännskador
  • Innan/efter operation
  • Rehabilitering inom senologi
  • Celluliter
  • Venös insufficiens och lymfödem
  • Graviditet – hjälper och lindrar både under (efter 1:a trimestern) och efter
  • Smärtbehandling och inflammation
  • Tendinopati och muskelspänningar

  VAD ÄR ICOONE LASERBEHANDLING?

  Icoone Laser – Kraftfull och banbrytande teknik för ansikts- och kroppsbehandling. Det är den senaste generationen vakuummassage som möjliggör precis arbete på bindväv. Kombinationen av Vakuummassage och Laserbehandling påverkar bindvävens funktion och reducerar effektivt celluliter, konturerar kroppen, stramar upp lös hud samt minskar lymfödem, ärr och muskelstelhet.


  HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS FÖR ATT UPPNÅ ÖNSKAD EFFEKT?

  Resultaten är synliga redan efter den första behandlingen. För att uppnå optimalt resultat och hållbara fördelar av behandlingen är det viktigt att genomgå en hel kur, som är 10 sessioner, två till tre sessioner per vecka i fyra veckor. Sedan rekommenderar vi att gå på två sessioner per månad för att bibehålla resultaten.


  Förbättra din hud på olika sätt

  Icoone-enheten imiterar manuell massage, som inte orsakar obehag, men samtidigt är mycket effektivare: en lågintensiv laser hjälper till att bryta ner subkutant fett och LED-strålningsarbeten med en mängd hudproblem från förlust av ton till ton till uttorkning.


  ICOONE Kropp- och ANSIKTSBEHANDLINGAR och lämplig för alla åldrar och hudtyp

  Med ICOONE -medicinska maskiner för kropp och ansikte kan du också dränera vätskor i känsliga delar av ansiktet. Tack vare de 11 handstyckena av Icoone blir lymfatisk dränering möjlig på alla hudtyper och till och med i de mest känsliga och sårbara områdena som ögon, läppar, nacke och klyvning.


  Rekommendation efter Icoone Laser Med

  • 5 till 20 Behandlingar 2 gånger i veckan

  MeDioStar DiodLaser

  Hur fungerar MeDioStar

  MeDioStar-DiodLaser

  Diodlaser med maximal effekt, stor variation av våglängder och SmoothPulse-läge

  Den enastående diodteknologin med en våglängdskombination av 810/940 nm, variabel pulslängd och det högeffektiva kylsystemet garanterar säker behandling av alla hudtyper med denna diodlaser. Med en effekt på upp till5,000watt och en spotsize på hela10cm2möjliggör MeDioStar diodlaser också en än djupare penetration för att komma åt djupt inbäddade hårsäckar. SmoothPulse-läget tillåter korta pulser med en hög frekvens på upp till20Hz. Alla dessa funktioner gör behandlingen mer effektiv, snabbare och mildare än någonsin tidigare.


  MedDioStar-DiodLaser


  MEDIOSTAR DIODLASER BEHANDLAR

  • Oönskad hårväxt
  • Ytliga Kärl
  • Hudföryngring
  • Huduppstramning
  • Akne


  VAD ÄR MeDioStar-DiodLaser?

  Mediostar är en mycket kraftfull, effektiv och säker diodlaser med världens största prisma, med en effekt på upp till 5,000 watt och en spotzise på på hela 10 cm2 möjliggör Mediostar både ännu mer effektiv behandlingstid och en ännu djupare penetration för att komma åt åt djupt inbäddade hårsäckar. Mediostars högeffektiva kylsystem garanterar dessutom säker behandling av alla hudtyper.


  HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS FÖR ATT UPPNÅ ÖNSKAD EFFEKT?

  För att uppnå optimalt resultat och hållbara fördelar av behandlingen är det viktigt att genomgå en hel kur, som är 6-8 sessioner, med 1 session per 4-5  veckor.  Rekommendation efter MeDioStar-DIODLASER

  • 6 till 8 Behandlingar vid 4-5 veckor interval 

  Microneedling

  Hur fungerar microneedling

  Det är en behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Det är den mest effektiv behandlingar på marknaden för exempelvis akne. Akne ärr, rynkor, förstorade porer, förtjockad hy och sol skadad hy.


  Microneedlng behandlingar skapar tempererar micro kanaler i vävnadens extracellulära utrymme. Blodplättar läker ut och identifieras av fibro blasterna. Inflammatorisk processen som bildas skapar en intensiv aktivitet i vävnaden och naturliga tillväxt- och reparation faktorer frigörs därefter kollagentillväxten ökar markant.

  Hur lång tid/hur känns det

  Microneedling är en riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Under behandlingen kontrollerar vi enkelt behandlingsdjupet och -hastigheten. Processen blir därmed ytterst effektiv, snabbare och mindre smärtsam och 100% sterila instrument används.


  Vi rekommendera en behandlingskurs på 5-7 behandling med  5 veckor intervall och fler vid mer omfattade problem eller skada.


  Vid bokning av kur bokas nästkommande behandling in på plats och vi kommer att ge kunder en rekommenderad tid mellan behandlingstillfällena.

  Hur snabbt ser jag resultat

  Microneedling resultat beror på mycket individuellt behöv. Kunder blir måttligt till mycket röda i första behandling. En del blir inte röda alls men det vi betyder inte att behandlingen inte fungerat. Vanligvist syns en lätt rodnad en till två dagar som bevisar att behandlingen skapat en inflammatorisk process då mängder tillväxtfaktorer frigjorts som behöver tid att ni skapar kollagen och annan reparation. Microneedling finns ej sidoeffekter därför kunder kan direkt återgå till normala aktiviteter det vill säga direkt till arbete.

  Rekommendation efter microneedling

  • Undviker att duscha, bada, rengöra det behandlade område
  • Inte använder smink eller brun -utan-sol de första 12 timmarna
  • Byta till ren örngott och nya handdukar
  • Undviker UV exponering -och använd alltid sol skydd för du vistas i solen
  • Undviker hård fysisk träning de närmsta 48 timmarna
  • Undviker vaxning, rakning eller färgning för det behandlade område de närmsta 48 timmarna

  Hydra Facial Glow

  Hur fungerar Hydra facial Glow

  Hydra Facial Glow är en precis, icke-invasiv, 3-i-1 avancerad hudåteruppbyggande behandling som använder tillhörande serum. Hydra Facial Glow exfolierar, extraherar och införa huden med tillståndsspecifika serum för en allomfattande behandling. Hydra Facial Glow på MK beautyClinic förbättrar ålderstecken, hudtextur, akne, hyperpigmentering, mörka fläckar, solskador, förstorade porer och fet hud.

    

  Du kan applicera behandlingen på nästan alla kroppsdelar och den är lämplig för alla hudtoner och typer.


  Under denna behandling använder man en kombination av kemisk peeling och mekanisk peeling. Serum 1 innehåller AHA syra (mjölksyra) som öppnar upp porerna, för att sedan ta bort de döda hudcellerna som finns på huden. Därefter använder man serum två, som innehåller BHA syra (salicylsyra). Denna syra löser upp talg, smuts och fett som befinner sig i porerna.


  Efter serum 1 och 2 applicerar man H2 på ansiktet som tar bort talg och smutsen i porerna. Därefter tar man bort vätskan med två blöta pads. Till sist använder man serum 3. I detta serum hittar du huvudingredienserna: aloe vera bladvatten och hyaluronsyra. Serumet lugnar huden samt ger en fukt boost.


  Sedan använder man Lift som är en handenhet som enbart finns på Hydra touch som särskiljs från Hydra Beauty. Lift handenheten levererar låg frekvens ström som stimulerar musklerna i ansiktet som hjälper till och ger lift i ansiktet.

  Avslutsningsvis kör man med mediciskt ledljus som slussar ner serum i porerna med hjälp av elektroporation. För en extra lyxkänsla kan man lägga en sheetmask och låta kunden koppla av en stund innan behandlingen är klar.

  Hur snabbt ser jag resultat

  Hydra Facial Glow ger fantastiska resultat och kan behandla ett brett spektrum av hudproblem såsom förstorade porer och torr hud. Dessutom kan den ge en extra lyster till din hud eftersom den volymiserar din hud i 72 timmar efter behandlingen. Själva behandlingen utförs med riktiga diamantspetsar som exfolierar huden och tar bort torra, skadade hudceller.


  Hydra Facial Glow kan hjälpa till att lösa följande:

  • Hyperpigmentering
  • Akne
  • Eksem
  • Solskador
  • Torr hud
  • Rosacea
  • Fina linjer

  Kemisk peeling

  Hur fungerar Kemisk peeling

  Kemisk peeling är ett samlingsnamn för ansiktsbehandlingar vars huvudsakliga uppgifter är att arbeta med aktiva ingredienser som arebtas in i huden. Kemiska lösningar används och bidrar till att huden förbättras och föryngras.

  Hur fungerar Kemisk peeling


  En behandling med kemisk peeling innebär att gammal hud tas bort och att hudens kvalitet återställs på djupet.

  Kemisk peeling hjälper till att reducera mindre rynkor, strama upp huden, reducera acneärr och hudbristningar, förminska porer, samt dämpa pigmentfläckar och solskador.


  Vid en kemisk peeling applicerar vi olika lösningar på huden. Det gör vi för att avlägsna det yttre döda cellagret och stimulera till bildning av nya celler.


  Priser

  Nedan listar vi MK beauty Clinic priser . Vi utgår alltid från den individuella behandlinsplan utifrån kundens kostnadsfri konsultations hos oss.  Vill du diskutera pris innan din konsultation kan du alltid ringa oss på 0733294396 och 0760442399 eller mejla oss på kontakt@mkbeautyclinic.se

  MK beauty clinic prislista 2022

  MK Clinic Ansiktbehandlingar

  • Klassisk ansike behandeling 595 kr
  • Hydra Facial Glow (ansikte) 1495 kr 
  • Hydra Facial Glow (ansikte och hals) 1995 kr
  • Hydra Facial Glow (hals) 995 kr
  • Kemisk peeling 995 kr
  • Microneedling 1495 kr
  • Microneedling  (hals och ansikte) 1895 kr
  • Microneedling kombinerad med kemiskpeeling (ansikte och hals) 2395 kr


  Exilis 360 Hud uppstramning

  • Ansikte (hela) 70 minuter 3495 kr
  • Runt ögonen 20 miniuter 1495 kr
  • Dekolletage 20 minuter 1495 kr
  • Dubelhaka 20 minuter 1495 kr
  • Armar/Gäddhänd 30 minuter 1995 kr
  • Hals 20 minuter 1495 kr

  Exilis 360 fett reducering

  • Mage 60min 2995 kr
  • Kärlekshandtad (Love Handles) 30min 1995 kr
  • Fett reducerine (välj en) 30 min 1995 kr
  • Lår (framsida och baksida) 60 min 2995 kr
  • Rygg (hela)60 min 3500 kr
  • Knä 20 min 1495 kr
  • Händer 30 min 1995 krt

  IcooneLaserMed

  • Ansikte 995 kr (40 miniuter)
  • Kropp 1395 kr (45 minuter)
  • Lymfmassage 1395 kr (45 minuter)
  • Terapimassage 1395 kr (45 minuter)
  • Tilägg 1 fokus området 295 kr ( 10 minuter)

  MeDioStar-DiodLaser

  • Ansikte 1295 kr
  • Händer 595 kr
  • Överläpp 495 kr
  • Haka 495 kr (kvinna)
  • Haka 795 kr (män)
  • Hals 995 kr
  • Haka och hals 1295 kr
  • Armhållar 995 kr
  • Hela armar 1695 kr
  • Underarm 895 kr
  • Mage och bröst 2795 kr
  • Hela ben 2495 kr
  • Underben 1295 kr
  • Lår 1295 kr
  • Föter 795 kr
  • Brazillian 1395 kr
  • Bikinilinjen 995 kr
  • Rumpa 995 kr

  Microneedling paket

  • Microneedling Kur 4  behandlingar 40 min 4800 kr
  • Microneedling Kur 6  behandlingar 40 min 7200 kr


  Exilis 360 paket (kur 4 behandlingar)

  • Exilis 360 kur 4 behandlingar Ansikte (hela) 45 min 11 185 kr (ord. pris 13980 kr)
  • Exilis 360 kur 4 behandlingar Mage  (hela) 45 min 9500 kr (ord. pris 11 980 kr)
  • Exilis 360 kur 4 behandlingar Lår (hela) 45 min 9 500 kr (ord. pris 11 980 kr)
  • Exilis 360 kur 4 behandlingar Rygg (hela) 45 min 11 500 kr (ord. pris 14 000 kr)
  • Exilis 360 kur 4 behandlingar med 1495 20 min 4800 kr (ord. pris 5980 kr)
  • Exilis 360 kur 4 behandlingar med 1995  30 min 6500 kr (ord. pris 7980 kr)


  Exilis 360 paket (kur 6 behandlingar)

  • Exilis 360 kur 6 behandlingar Ansikte (hela) 45 min 16800kr  (ord. pris 20970 kr)
  • Exilis 360 kur 6 behandlingar Mage  (hela) 45 min 14500kr (ord. pris 17960 kr)
  • Exilis 360 kur 6 behandlingar Lår (hela) 45 min 14500 kr (ord. pris 17960 kr)
  • Exilis 360 kur 6 behandlingar Rygg (hela) 45 min 17500 kr (ord. pris 21 000 kr)
  • Exilis 360 kur 6 behandlingar med 1495 20 min 7200 kr (ord. pris 8970 kr)
  • Exilis 360 kur 6 behandlingar med 1995  30 min 9500 kr (ord. pris 11 970 kr)

  Exilis 360 paket (kur 8 behandlingar)

  • Exilis 360 kur 8 behandlingar Ansikte (hela) 45 min 22 370 kr (ord. pris 27960kr)
  • Exilis 360 kur 8 behandlingar Mage (hela) 45 min 19200kr (ord. pris 23960 kr)
  • Exilis 360 kur 8 behandlingar Lår (hela) 45 min 19200 kr (ord. pris 23960 kr)
  • Exilis 360 kur 8 behandlingar Rygg (hela) 45 min 22400 kr (ord. pris 28 000kr)
  • Exilis 360 kur 8 behandlingar med 1495 20 min 9600 kr (ord. pris 11960 kr)
  • Exilis 360 kur 8 behandlingar med 1995 30 min 12800 kr (ord. pris 15 960 kr)


  Tänk på för att uppnår maximalt effekt rekommenderar vi 6-8 behandlingar med 7-10 dagar interval.


  IcooneLaserMed

  • Icoone 10 behandlingar hela ansikte och hals (köp 10 betalar för 9)
  • Icoone 15 behandlingar hela ansikte och hals (köp 15 betalar för 13)
  • Icoone 10 behandlingar hela kropp med 1 fokus område (köp 10 betalar för 10)
  • Icoone 15 behandlingar hela kropp med 1 fokus område (köp 15 betalar för 14)
  • Icoone 20 behandlingar kropp med 1 fokus området (köp 20 betalar för 18)


  Tänk på för att uppnår maximalt effekt rekommenderar vi 8-15 behandlingar och 2-3 gånger per vecka. 


  MeDioStar- DiodLaser

  • MeDioStar 6 behandlingar 1 området (köp 6 betalar för 5)
  • MeDioStar 8 behandlingar 1 området (köp 8 betalar för 7)

  Tänk på för att uppnår maximalt effekt rekommenderar vi 6-8 behandlingar med 4.5 veckor interval.

  MK beauty clinic prislista (paket) 2022